Tomatens egenskaber
En tomat har mange egenskaber der er godt for vores helbred.
Tomaten er en fantastisk frugt. Alene farven rød gør noget godt, i hvert fald for mig
Hvorfor skal vi have tomater?
Vi skal spise tomater fordi de er fuld af C-vitaminer. C.vitaminer bidrager til vores immunforsvar og har virushæmmende effekt. Den indeholder også A-, B-, E, og K-vitaminer, sporstoffer, antioxidanter og ikke mindst stoffet lycopen som har en lang række forbyggende og gavnlige egenskaber.
Lycopen gør tomaterne røde og lycopen kan du også findes i vandmeloner, papayer og grapefrugter. Lycopen aktiveres, når tomaterne varmes op og sammen med en økologisk jomfruolivenolie er resultatet optimalt.
Lycopen er et antioxidant som er en vigtig faktor i kampen for at holde mængde af frie radikaler nede og dermed med til at styrke helbredet.
Udover at tomater er gode til maden er tomater også godt for vores immunforsvar og virushæmmende effekt.
Har du brug for mere information om tomater eller en konsultation kan du læse mere om hvad jeg kan tilbyde ved at følge linket behandlinger.