Biopati

Med biopati / naturopati kigger jeg på menneskets helbred som en naturlig konsekvens af livsførelse, miljø og arv. Denne helbredsforståelse af mennesket betyder, at jeg tager udgangspunkt i konkrete forhold som din livsstil og dine kostvaner, men også sygdomstendenser i din familie samt dine fysiske og psykiske forhold. Disse forhold kaldes “belastende faktorer” og er med til at påvirke din sundhed og dit helbred. Det er netop ubalancer her, der kan påvirke dine organsystemer negativt, hvilket kan forstyrre dit velbefindende. Det er således, her, jeg ud fra samtaler med dig og evt. test af vitaminer og mineraler, kan hjælpe dig til en sundere og stærkere krop, der er mere i balance med sig selv.

Kroppen er fantastisk

Noget af det fascinerende ved den menneskelige krop, at den består af talrige organsystemer, der selvom de ikke er direkte forbundet, alle arbejder sammen og skaber den fungerende helhed, kroppen, og vores gode helbred. Men samarbejdet er skrøbeligt, så selv de mindste ubalancer i systemet kan have negativ indflydelse på vores helbred.

Mit mål er, at vi sammen får styrket og forbedret din krop, så dine problemer bliver minimeret, og din krop bliver i stand til at kunne helbrede sig selv. Resultatet vil være en stærkere krop, der vil være mere modstandsdygtig over for hverdagens udfordringer.

Hvad kan jeg gøre

Jeg kan hjælpe dig med at få din krop i balance: Ved at finde de, for dig, rigtige vitaminer og mineraler samt fokusere på en god livsstil, kan jeg

  • forbedre din fordøjelse uden luft i maven, oppustethed, ubehag eller andre genere
  • fjerne årsagerne til f.eks. hovedpine, migræne
  • styrke dit immunforsvaret
  • finde de vitaminer, mineraler og fedtsyrer evt. urter, der kan medvirke til balance i netop din krop
  • hæve dit energiniveau – og dermed mindske træthed
  • komme af med eller minimere allergier og intolerancer
  • nedsætte hormonelle lidelser f.eks. hedeture
  • nedsætte smerter i muskler og led
  • hjælpe dig gennem stress
  • afhjælpe eventuelle inflammationer i kroppen

Når du bliver set af en Biopat og Naturopath IBM, bliver du set som et helt menneske. Mit fokus er på både din krop og dit liv, to dele, der aldrig kan adskilles og derfor begge må tages med i betragtning for at skabe balance og et sundt helbred i alle aspekter af dit liv.

Jeg er uddannet Biopat og Naturopath I Biologisk Medicin ved Institut for Biologisk Medicin, hvilket både kan betegnes på dansk, Biopat, og med den internationale titel, Naturopath. Det er en beskyttet titel i Danmark, hvilket indikeres med “IBM”, der står for “I Biologisk Medicin. Du kan læse mere om min vej her

 Prisen for en biopatisk behandling se under priser.