Min vej

Mit navn er Jette Straagaard og jeg er født i 1962 på Frederiksberg, København.

Til daglig arbejder jeg som ledelseskonsulent på en ortopæd-kirurgisk afdeling, Slagelse Sygehus og er uddannet inden for Handel og Kontor, hvor jeg har været beskæftiget siden 1980.

Efter, på egen krop, at have mærket, hvordan vitaminer, mineraler, ændringer af kost mm. har ændret mit liv, valgte jeg i januar 2014 at begynde på uddannelsen til Biopat og Naturopath IBM (I Biologisk Medicin). En 3-årig uddannelse, som jeg færdigjorde i december 2016.

Jeg har gennem mange år lidt af kronisk hovedpine, migræne, stress og dårlig fordøjelse. Smerter og ubehag, der medførte daglig indtagelse af smertestillende piller. Dette, plus overgangsalderen, gjorde, at jeg ikke havde overskud i hverdagen til at leve det liv, jeg gerne ville. Når jeg fik fri fra arbejde, var der ikke mere energi at komme efter. Min krop reagerede på min livsstil.

I dag er situationen en anden. I stedet for smertestillende piller, spiser jeg nu vitaminer og mineraler. Jeg lever sundt og dyrker motion. En livsstilsændring, jeg kan mærke på min krop, der er smertefri og i balance.