Foredrag

Inspirerende foredrag med en biopat

Har du lyst at at høre hvad en biopat er eller kan gennem et spændende foredrag?

Så har du mulighed for at få mig ud og fortælle om hvad en biopat er og hvordan alle hver især kan have glæde af en konsultation. Jeg kan desuden holde oplæg omkring vitaminer, mineraler og kost der blandt andet kan gavne immunforsvaret og inflammationer i kroppen. Jeg har flere uddannelser og kompetencer til at behandle krop og sjæl. Dette kan inspirere publikum til at give dem selv en bedre og gladere hverdag.

Et oplæg varer ca. 2,5 time incl. pause. Jeg kører gerne ud i hele landet mod dækning af transport udgifter.

Du er velkommen til at kontakte mig for at hører hvad jeg kan tilbyde af foredrag og hvordan vi bedst tilpasser en aften til dit og publikums behov.

Jeg kan kontaktes på tlf. 4088 6259 eller på mail jette@straa.dk

Tidligere foredrag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 29. januar 2018 afholdte jeg et foredrag i Antvorskov Hallen, Slagelse hvor emnet var “Indblik i biopatiens verden.”
I dette oplæg kom jeg blandt andet ind på hvad biopati er og hvordan jeg som behandler arbejder og bruger mine værktøjer til at afhjælpe mine klienters belastninger i kroppen med vitaminer og mineraler. Derudover fortalte jeg om den uddannelse, der ligger bag en biopat.

Slutteligt afholdte jeg en spørgerunde, så alle kunne gå hjem med et klart svar.

 

D. 15 november 2017 afholdte jeg et foredrag i Hjerterummet,  Tuse Forsamlingshus.

I dette oplæg, fortalte jeg om alt det en klient har brug for at vide når de skal vælge en biopat. Dette foredrag indeholder en masse grundviden omkring biopati og vores arbejdsmetoder og værktøjer for at vores klienter kan opnå den bedst mulige tilstand i kroppen.

Dette oplæg indeholder også viden omkring en konsultation og de informationer jeg som biopat skal brugt for at kunne give den rette behandling. Derudover er der tips og tricks til at vælge den rigtige behandler. Det er vigtigt at vælge en behandler du er er tryg ved.