Konsultationer/behandlinger

Hvad tilbyder jeg

Jeg tilbyder forskellige former for behandling som du kan læse mere om

Biopati
Vitamin- og mineraltest 
Coaching 
Zoneterapi
Øreakupunktur

Derudover holder jeg

Foredrag 
Venindehygge

 

Hvor foregår det?

Klinikken ligger i Reerslev, ved Ruds-Vedby mellem Slagelse og Jyderup, hvor jeg tilbyder konsultation inden for Biopati/naturopati, zoneterapi og  coaching ved fysisk fremmøde. Bor du længere væk, tilbyder jeg online konsultation via Skype eller telefon.

Hvordan foregår en biopatisk konsultation:
Når vi har aftalt en tid, sender jeg dig et skema som du udfylder og sender retur til mig via mail.

Skemaet indeholder spørgsmål om dit generelle helbred, nuværende og tidligere sygdomme, medicin samt kost og kosttilskud.

Ud fra spørgeskemaet foreberede jeg mig til konsultationen, så du kan få mest muligt ud af vores samtale. Under konsultationen vil vi komme nærmere ind på dig og dit helbred.

Ud fra dine oplysninger udarbejder jeg en journal, der indeholder det, vi har talt om i forhold til dine ønskede mål, evt. sygdomme og, medicin etc.

Journalen er en kortlægning af de forhold, som kan have betydning for dig – og de forhold, du måske ikke selv er klar over, har en betydning for dit velbefindende. På denne måde kan jeg hjælpe dig til at få et overblik over din tilstand.

Efter konsultationen får ud et regenerationsprogram, en plan, enten med hjem eller via mail. Denne plan indeholder forslag til vitaminer og mineraler samt forslag til kost, som kan afhjælpe og lindre dine gener. Denne plan kan vi, hvis du ønsker det, drøfte og revidere ved en ny konsultation.

Tidsbestilling
Konsultation foregår kun efter aftale.
Tidsbestilling sker via telefon på tlf.nr. 4088 6259.

Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale inden tidsbestilling.

Jeg har ikke fast telefontid, men ringer altid tilbage, hvis du indtaler en besked. I travle perioder kan der gå nogle dage. Ring gerne i god tid, da der ofte er ventetid.

Jeg glæder mig til at møde dig,
Jette Straagaard