Mit livs værste følelsesmæssige rutschetur 

min_far_kaster_mig_i_luftenLige om lidt – nærmere præcist den 23. august har jeg fødselsdag. En rund dag som jeg glæder mig rigtig meget til. En dag jeg længe har set frem til. En dag hvor jeg skal være sammen med min familie. Men der er én, jeg kommer til at savne på dagen – én, som ikke kan være med til at fejre mig, som han plejer.

Det er min far som jeg mistede i marts måned i år.  Pludseligt – trods det at han var syg, men alligevel ikke så syg, at jeg skulle miste ham.

Det er et stort savn, særligt fordi jeg havde glæde mig til at han skulle være med til fødselsdagen. Glædet mit til at høre den sammen historie som jeg altid har hørt på min fødselsdag, nemlig at han dumpede til sin køreprøve sammen dag som jeg blev født.   

Nu her 5 måneder efter jeg mistede min far og var på mit livs værste følelsesmæssige rutschetur , er jeg så småt ved at komme retur til mig selv.  Det har virkelig været en hård tur. Jeg må sige mine følelser har i den grad været ud på noget af en rutschetur.

En rutsjetur der startede i marts måned, en måned med fortvivlelse fordi min far blev indlagt og jeg havde fået c…. ikke en særlig god kombination, sorg fordi jeg mistede min far 4. marts og glæde fordi jeg den 16. marts blev farmor til Emil. 

Alt dette foregik på 3 uger, hvor følelserne var helt ude og vende flere gange. Mange praktisk ting skulle gøres. 

Et er at jeg har mistet

Et er at jeg har mistet min far, men mine børn har mistet deres morfar. Følelsen af at miste en forælder er svær at håndtere. For midt i min sorg har jeg også taget mig af mine børn og deres sorg.  min_far_og_jeg_barnedåb

Det har ikke været nemt at være i og det har faktisk taget hårde på mig, mere end jeg egentligt havde regnet med. Det ser jeg nu, hvor jeg så småt er ved at være tilbage.

Jeg har været tappet for alt energi, har haft svært ved at overskue selv de mindste ting. Jeg har passet mit arbejde og min klinik, hvilket jeg har været rigtig glad for. Det har givet mig et spark til at komme tilbage.

Den værste måned

Jeg skrev tidligere på året om den værste måned nemlig januar, men jeg tager lige de ord i mig igen. Marts måned 2022 er den værste måned for mig. Jeg kan godt komme gennem en trist og kedelig måned bare jeg ikke kommer til at opleve marts igen.

Nu her først i august er der masse at se frem til.  Jeg har som skrevet fødselsdag. En rund en af slagsen og til november har jeg 25 års jubilæum. Min far vil altid være i mit hjerte. 

Jeg elsker livet og de udfordringer det giver.

Husk at lev i nuet og udsæt ikke til i morgen, hvad du kan gøre i dag.

min_far