Nyt år og nytårsforsæt – der er hjælpe at hente

Nyt år og dermed også nytårsforsæt.

Nyt år og beslutning om et nytårsforsæt. Det udarbejder rigtig mange  i forbindelse med overgangen til et nyt år. Et forsæt er noget man sætter frem. Så et nytårsforsæt er noget man sætter frem foran sig efter nytår. Det kan være at handle eller leve på en bestemt måde. Det kan være ændringer i ens liv, opgør med udfordringer som kan været begrænsende for en, opgør med ting som går en på og meget andet.

Vi laver næsten alle et forsæt for det nye år. Spørgsmålet er, hvordan vi holder det, og er det egentlig det rette tidspunkt at lave om på gamle vaner?

Vi har alle store planer for hvordan vi vil leve og hvordan vores liv skal være. Vi drømmer mange gange om det uopnåelige. Vi vil gerne tabe os, dyrke mere motion, holde op med at ryge og mange andre ting.

Der er findes ingen nemme måder at nå en drømme eller ønsker. Det kræver altid en masse af en selv. Når vi begynder, at vi har altid mange undskyldninger for ikke at kommer afsted, ikke lige få spist som vi gerne vil. Undskyldninger er der masser af.

Der er mange måde at komme i gang med sit nytårsforsæt på.

Start i det små. Ændre en ting ad gangen. Er målet at man gerne vil tabe sig, skal man lave et mål der er realistisk og inden for en overskuelig tid. Et mål kan være 5 kg inden påske . Det er et mål som er overkommeligt og ikke vanskeligt at komme i mål med.

Det behøver ikke være en egentlig kur man går på. Man kan starte med at udelukker sukker, stivelse i sin mad og spise flere grønsager.

Det handler om at bryde vaner. Lav en aftale med dig selv  om dit nytårsforsæt og fortæl gerne dine nærmeste eller din bedste ven/veninden om det. Når det er sagt højt forpligter du dig selv til at overholde aftale.

Du skal være indstillet på, at der kan komme nogle ubehageligheder ved at fx udelukke sukker i maden. Dem skal du være indstillet på og holde ud. Du skal også være indstillet på, at der vil komme op- og nedture og din vægt slet ikke flytter sig. Hold ud – hold ud.

Når de først uger er gået og du oplever hvilke fordele der er ved det du har gang i, så oplever du også at du kommer nærmere dine mål.

Har du brug for hjælp til dit nytårsforsæt, stå jeg til rådighed med Zoneterapi og/eller biopatien.

Vil du vide mere om hvad jeg gøre for dig og dit helbred så læse mere ved at følge linket behandlinger eller på min blog om andre emner som er godt for helbredet. Du er også velkommen til ontakt mig på mail jette@straa.dk eller telefon 4088  6259.

Rigtig godt nytår

Jette Straagaard